Schuifspelden

Schuifspelden

Schuifspelden zijn zoveel meer dan accessoires om je kapsel in model te houden. Ze zorgen voor een extra highlight in je haar en zijn een aanvulling op je outfit en je andere sieraden. Al onze schuifspelden worden gemaakt van hoogwaardig edel materiaal en met de hand vervaardigd en geborduurd met parels, kralen of Swarovski-kristallen. Zo ben je verzekerd van een exclusief haarsieraad!

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Schuifspelden in allerlei stijlen

Of je je dagelijkse outfit nu een extra vleugje luxe wilt geven of op zoek bent naar een haarsieraad voor een speciale gelegenheid; bij Het Siert Haar in IJsselstein, vlak bij Utrecht, vind je schuifspelden in allerlei stijlen:

  • Bruid
  • Elegant
  • Glamour
  • Klassiek
  • Minimalistisch
  • Modern
  • Oriëntaals
  • Romantisch

Ga bijvoorbeeld voor een klassieke look met kristallen en parels of kies voor sophisticated met een moderne schuifspeld. Je hebt de keuze uit een groot aantal kleuren, zodat je haarsieraad mooi bij je kleding en andere sieraden past. Neem ook eens een kijkje bij onze andere luxe haaraccessoires, zoals mooie haarklemmen voor een moeiteloos elegante look. Voor wat voller haar hebben we zelfs speciale haarklemmen voor dik haar.

Bestel en bewonder je exclusieve schuifspeld

Een schuifspeld is een must have voor iedere outfit. Bestel jouw favoriete exemplaar, breng je haar mooi in model en sprankel! Wil je graag extra advies over onze collectie haarsieraden? Neem dan contact met ons op via contact@hetsierthaar.nl of bel ons op 06 1515 3552 of 06 2180 4516.