Nieuws over Het Siert Haar

Blijf op de hoogte op het gebied van haartrends, haarsieraden, haarspelden, actuele looks en prachtige, stijlvolle kapsels. Bezoek regelmatig deze rubriek.

Bezoek ons op de WeddingFair in Zoetermeer

Op zondag 26 september 2021 verwelkomen we je graag op onze stand bij de Trouwbeurs bij Dekker Zoetermeer. We tonen onze hele collectie met prachtige items voor de bruid, de bruidsmeisjes en uiteraard de moeder van de bruid. De entree is gratis. Meer informatie vind je hier. Graag tot ziens op 26 september!

Nieuwe verkooppunt: Just Your Style

– april 2021 –

Onze mooie haaraccessoires zijn nu ook verkrijgbaar bij Just Your Style in Woerden. Wil je de spelden zien, de kwaliteit proeven en ervaren hoe leuk ze je staan? Neem dan contact op met Just Your Style.

Introducing Sylvain le Hen

– maart 2021 –

Het Franse merk Sylvain le Hen overtuigt door minimalisme, elegantie en coolness. Geproduceerd in de aterliers in Parijs en nu ook verkrijgbaar in Nederland bij Het Siert Haar. Met deze minimalistische en moderne haarspelden creëer je de typische nonchalante kapsels, waarvoor de Française bekend staat. Cool in je chignon, opvallend in je staart, prachtig in je bob en leuk in je messy bun. Bekijk de collectie.

Patentspeld zilver – rosé goud

Onze felicitaties aan WAUWcloset

– december 2020 –

Onze zakenrelatie WAUWcloset heeft de YEP AWARD 2020 gewonnen. Met deze internationale prijs stimuleert CINET innovatie en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. WAUWcloset is een online kledingkast, waar je d.m.v. een lidmaatschap de mooiste outfits kan huren en elke week of maand kan ruilen.

Het Siert Haar werkt met WAUWcloset samen op het gebied van accessoiresverhuur. Wij feliciteren het hele WAUWcloset team met deze mooie onderscheiding.

Haaraccessoires

Statement haarspelden zijn helemaal ON TREND!

Lees de blog van Sophia Molen op blogandthecity.net.

Statement haarspelden

Nieuwe verkooppunt

Onze mooie haaraccessoires zijn nu ook verkrijgbaar bij E-line Hairfashion in De Bilt. Wil je de spelden zien, je overtuigen van de kwaliteit en direct meenemen? Neem contact op met E-line Hairfashion.

Nieuwe homepage

Met trots presenteren wij onze nieuwe homepage! De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het redesign van hetsierthaar.nl.

Het resultaat: een moderne site waarop we jullie ons assortiment aan hoogwaardige haarspelden uitstekend kunnen tonen.

Onze spelden zijn voor de bijzondere gelegenheid maar ook voor een upgrade van je dagelijkse look.

We heten je graag welkom op onze website. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tot slot willen we onze dank uitspreken aan MKB-Reklame voor de goede en snelle realisatie van de homepage, aan Eveline Kenter Kapster voor de mooie kapsels, aan WAUWcloset voor de prachtige jurken, aan Elisa Fotografie voor de super foto’s en natuurlijk aan onze models!

Hartelijke groet,
Het team van Het Siert Haar

Nieuwe elastieken

We hebben onze ‘elastiek’ collectie aangevuld met prachtige exemplaren met Swarovski kristallen in diverse kleuren. Kijk snel in onze shop.

Onze nieuwe haarklemmen

Met onze haarklemmen maak je jouw opgestoken kapsel helemaal af. Kijk snel in onze shop, we hebben een sprankelend assortiment van spelden in diverse kleuren en maten.

Achter de schermen

Bekijk de video van onze recente shooting op instagram.

Kerstcollectie

Onze kerstcollectie is binnen. Met deze elegante en glamoureuze spelden ben je het middelpunt van de kerstborrel, het kerstfeest en uiteraard Oud & Nieuw. Ze laten je stralen. Kjik snel in de shop, we vullen dagelijks aan!

Prachtige rode speld

Nieuwe verkooppunt

Onze spelden schitteren nu ook in de concept store De Nieuwe Winkel in Breda. Bezoek je deze gezellige stad? Neem dan zeker een kijkje in deze winkel – een echte aanrader!

De Nieuwe Winkel Breda

Feestcollectie bij Figaro Hairstyling

We hebben onze collectie bij Figaro Hairstyling aangevuld. Laat robijnrode Swarovski kristallen fonkelen in je haar tijdens de aankomende feestperiode. Neem eens een kijkje in deze mooie kapsalon.

Robijnrode spelden

Parels zijn het helemaal

Classy, chic en zeer stijlvol, dat zijn parels. Ook in het haar.  Wij hebben verschillende parelspelden. Kies de mooiste uit!

ParelsParelspeldSpeld parels

Nieuwe herfstkleuren

Wij hebben prachtige spelden binnen in de mooiste herfstkleuren. Veel kijkplezier!

Een extra sparkle

Vind je niet ook dat pas de juiste haarspeld je outfit echt laat sprankelen? Geef je look iets bijzonders, het beroemde “Je ne sais quoi”! Wij hebben nieuwe producten binnen. Kijk rond in onze webshop. Veel plezier.

Benieuwd?

Op ons Instagram account en ook bij Facebook vind je meer nieuws, inspiratie en het verhaal achter de foto’s. Veel kijkplezier.

Vrouw & Hart

Het Siert Haar steunt de sponsoravond ‘Vrouw & Hart’ van serviceclub Quota International Zeist e.o. ten behoeve van het goede doel: schoon drinkwater voor Rwanda. Meer informatie op vrouwenhart-quota.nl.

Nieuwe verkooppunten 2019

Figaro Hairstyling

Bij Figaro Hairstyling in de trouwstad Montfoort zijn onze spelden, inclusief de bruidscollectie, vanaf nu verkrijgbaar. Bezoek Figaro, Hoogstraat 26, 3417 HC Montfoort.

WEEKendS Only

In de maanden oktober t/m december 2019 zijn onze spelden te bewonderen en te verkrijgen bij WEEKendS ONLY. Breng een bezoek aan deze winkel, die anders dan de naam doet vermoeden, ook door de week geopend is. WEEKendS ONLY, Dorpsstraat 16, 5061 HK Oisterwijk.

In de schijnwerpers

Wij feliciteren Joke uit Nieuwegein met het bereiken van de 3e plaats bij de strijd om de titel Mrs Netherlands Universe en Mrs Netherlands Europe 2019. Wij danken haar voor een sprankelend optreden met onze spelden. Joke draagt hier de schuifspeld oriëntaals.

Foto: RiKo Vision