Nieuwe elastieken

We hebben onze ‘elastiek’ collectie aangevuld met prachtige exemplaren met Swarovski kristallen in diverse kleuren. Kijk snel in onze shop.

Verkooppunt

We hebben onze collectie in de conceptstore WEEKendSONLY in Oisterwijk aangevuld. Ook in 2020 vind je daar onze mooie haaraccessoires.

Onze nieuwe haarklemmen

Met onze haarklemmen maak je jouw opgestoken kapsel helemaal af. Kijk snel in onze shop, we hebben een sprankelend assortiment van spelden in diverse kleuren en maten.

Achter de schermen

Bekijk de video van onze recente shooting op instagram.

Kerstcollectie

Onze kerstcollectie is binnen. Met deze elegante en glamoureuze spelden ben je het middelpunt van de kerstborrel, het kerstfeest en uiteraard Oud & Nieuw. Ze laten je stralen. Kjik snel in de shop, we vullen dagelijks aan!

Prachtige rode speld

Nieuwe verkooppunt

Onze spelden schitteren nu ook in de concept store De Nieuwe Winkel in Breda. Bezoek je deze gezellige stad? Neem dan zeker een kijkje in deze winkel – een echte aanrader!

De Nieuwe Winkel Breda

Feestcollectie bij Figaro Hairstyling

We hebben onze collectie bij Figaro Hairstyling aangevuld. Laat robijnrode Swarovski kristallen fonkelen in je haar tijdens de aankomende feestperiode. Neem eens een kijkje in deze mooie kapsalon.

Robijnrode spelden

Parels zijn het helemaal

Classy, chic en zeer stijlvol, dat zijn parels. Ook in het haar.  Wij hebben verschillende parelspelden. Kies de mooiste uit!

ParelsParelspeldSpeld parels

Nieuwe herfstkleuren

Wij hebben prachtige spelden binnen in de mooiste herfstkleuren. Veel kijkplezier!

Een extra sparkle

Vind je niet ook dat pas de juiste haarspeld je outfit echt laat sprankelen? Geef je look iets bijzonders, het beroemde “Je ne sais quoi”! Wij hebben nieuwe producten binnen. Kijk rond in onze webshop. Veel plezier.

Benieuwd?

Op ons Instagram account en ook bij Facebook vind je meer nieuws, inspiratie en het verhaal achter de foto’s. Veel kijkplezier.

Vrouw & Hart

Het Siert Haar steunt de sponsoravond ‘Vrouw & Hart’ van serviceclub Quota International Zeist e.o. ten behoeve van het goede doel: schoon drinkwater voor Rwanda. Meer informatie op vrouwenhart-quota.nl.

Nieuwe verkooppunten 2019

Figaro Hairstyling

Bij Figaro Hairstyling in de trouwstad Montfoort zijn onze spelden, inclusief de bruidscollectie, vanaf nu verkrijgbaar. Bezoek Figaro, Hoogstraat 26, 3417 HC Montfoort.

WEEKendS Only

In de maanden oktober t/m december 2019 zijn onze spelden te bewonderen en te verkrijgen bij WEEKendS ONLY. Breng een bezoek aan deze winkel, die anders dan de naam doet vermoeden, ook door de week geopend is. WEEKendS ONLY, Dorpsstraat 16, 5061 HK Oisterwijk.

In de schijnwerpers

Wij feliciteren Joke uit Nieuwegein met het bereiken van de 3e plaats bij de strijd om de titel Mrs Netherlands Universe en Mrs Netherlands Europe 2019. Wij danken haar voor een sprankelend optreden met onze spelden. Joke draagt hier de schuifspeld oriëntaals.

Foto: RiKo Vision