Mooie haarspelden

Mooie haarspelden

Mooie haarspelden zorgen voor een finishing touch aan elke outfit. Daarom vind je bij Het Siert Haar luxe haarspelden in allerlei stijlen: van klassiek tot modern en van glamour tot een wat eleganter exemplaar. Ook voor de bruiden hebben wij een haarspeld die je bruidskapsel extra speciaal maakt. Mooie haarspelden die bij je passen zijn als echte sieraden: ze laten je sprankelen, maken je zelfverzekerd en ze zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Met ambacht en het gebruik van edel materiaal creëren wij een echt luxe accessoire.

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Onze mooie, luxe haarspelden worden ambachtelijk gemaakt met edel materiaal

Wij kiezen voor kwaliteit en ambacht om je van de meest mooie en luxe haarspelden te voorzien. Daarom bieden wij uitsluitend spelden aan die worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig edel materiaal. De stenen, zoals schitterende Swarovski-kristallen of parels, worden met de hand ingelegd voor het allermooiste resultaat. Daarnaast zijn alle materialen die de hoofdhuid raken nikkelvrij, waardoor de spelden ook geschikt zijn voor de gevoelige hoofdhuid. In onze collectie aan haarsieraden vind je dus ongetwijfeld accessoires, waarmee je jouw kapsel nóg mooier maakt. Ben je benieuwd naar onze andere haarsieraden? Bekijk in onze webshop of op onze locatie in IJsselstein ook eens onze collectie aan:

Ontdek onze collectie aan unieke haaraccessoires online

Net als bij het kiezen van je overige accessoires, maak je een keuze uit onze luxe haarspelden op basis van je kledingstijl. Met een passend haarsieraad  uit onze webshop til jij je outfit in een handomdraai naar een hoger niveau. Je nieuwe sieraad bestel je gemakkelijk in onze webshop. Wil je graag wat meer advies over welk soort haarspeld mooi aansluit bij een bepaalde outfit of een specifiek kapsel? Of wil je de spelden eerst op locatie in IJsselstein, vlak bij Utrecht, komen bewonderen? Wij adviseren je graag, ook in de weekenden. Bel ons voor een afspraak via 06 1515 3552 of 06 2180 4516 of stuur een e-mail naar contact@hetsierthaar.nl.