Luxe haarklemmen

Luxe haarklemmen

Met de luxe haarklemmen van Het Siert Haar in IJsselstein, omgeving Utrecht, creëer je in no time een geweldig kapsel. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor hoog draagcomfort en houdt je haarsieraad gedurende de dag stevig op zijn plek. Het haarsieraad is daarmee een must have voor meer volume en stevigheid bij opgestoken haar! Met een grote collectie aan stijlen vind je in onze webshop altijd een haarklem passend bij elk kledingstuk en kapsel.

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Kristal, stras en zirkonia: luxe haarklemmen van eersteklas materialen

De luxe haarklemmen worden vervaardigd en veredeld met eersteklas materialen. De steentjes worden met de hand ingelegd, waardoor je gegarandeerd bent van een schitterend exemplaar. Het materiaal is daarnaast nikkelvrij, waardoor de haarklemmen niet irriterend zijn voor de hoofdhuid. Voor het vollere haar vind je bij ons ook haarklemmen voor dik haar. Het Siert Haar biedt sieraden aan in verschillende kleuren, die zijn ontworpen met de volgende materialen:

  • Kristal
  • Kunststof
  • Metaal
  • Stras
  • Zirkonia

Met onze grote collectie aan luxe haarklemmen wissel je gemakkelijk tussen verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een elegante look of juist een moderne klem.

Bestel je favoriet voor een geweldig, volumineus kapsel!

Als je onze haarsieraden draagt, ga je altijd met een geweldig kapsel de deur uit. Neem ook eens een kijkje bij de rest van onze prachtige collectie, zoals onze mooie haarspelden. Heb je vragen over onze luxe haarklemmen? Wij zijn bereikbaar voor advies via contact@hetsierthaar.nl of telefonisch via 06 1515 3552 en 06 2180 4516.