Haarspelden met steentjes bestellen

Haarspelden met steentjes bestellen

Wil je mooie haarspelden met steentjes bestellen? Dan doe je dit het best bij Het Siert Haar: dé webshop, waar je prachtige haarsieraden, vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand materiaal aanschaft. Zoek je een uniek haaraccessoire om te dragen tijdens een speciale gelegenheid? Voor welke stijl je ook wilt gaan – modern, klassiek, minimalistisch of romantisch: wij hebben het perfecte haarsieraad dat aansluit op al jouw wensen!

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Haarspelden met steentjes bestellen: handgemaakt van het beste edel materiaal

De haarspelden met steentjes die je eenvoudig online kunt bestellen, zijn bijzondere haaraccessoires, waarmee je jouw kapsel nóg mooier maakt. De steentjes zijn zorgvuldig met de hand ingezet en sprankelen speels in het licht. Ga je binnenkort trouwen en zoek je een romantisch haarsieraad? Dan vind je in onze collectie prachtige luxe haarspelden voor de bruid. Maar ook wanneer je een subtiele, maar glamoureuze schuifspeld zoekt, waarmee je jouw dagelijkse outfit een elegant tintje geeft, kies je uit een mooie collectie aan spelden. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Verrijk je kapsel met een schitterende haarspeld

Wanneer je haarspelden met steentjes wilt bestellen, ben je bij Het Siert Haar, gevestigd in IJsselstein, regio Utrecht, op de juiste plek. Van echt zilveren haarspelden tot mooie haarspelden van metaal: stuk voor stuk prachtige sieraden voor het haar. Heb je vragen over onze haarsieradencollectie of behoefte aan advies? Stuur dan een e-mail naar contact@hetsierthaar.nl of bel naar 06 1515 3552 of 06 2180 4516 voor een afspraak op onze locatie in IJsselstein.