Haarspelden echt zilver

Haarspelden echt zilver

Haarspelden van echt zilver zijn een prachtige toevoeging aan ieder kapsel! Het Siert Haar biedt een bijzondere collectie aan met unieke haaraccessoires, met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig edelmetaal met edelstenen. Of je nu binnenkort gaat trouwen en een uniek haaraccessoire zoekt of je dagelijkse outfit een luxe, elegante touch wilt geven: met de haarspelden uit onze collectie vestig je alle aandacht op jouw haar!

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Haarspelden van echt zilver en edelstenen voor een luxe, elegante look

De haarspelden van onze premiumlijn zijn samengesteld uit echt zilver van de beste kwaliteit. En dat zie (en voel) je! De spelden hebben een luxe uitstraling en een hoog draagcomfort én blijven bovendien perfect in het haar zitten. Ga je voor een glinsterende haarspeld met edelstenen? Of kies je voor een luxe bruidshaarspeld, verrijkt met een glimmende parel? De haarspelden zijn stuk voor stuk echte pronkstukken en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Van klassiek en romantisch tot modern en elegant: wat is jouw ultieme look?

Ontdek onze unieke collectie aan zilveren haaraccessoires

Wil je exclusieve haarspelden van echt zilver bestellen? Bij Het Siert Haar, gevestigd in IJsselstein, regio Utrecht, kies je uit een prachtige collectie aan haarsieraden. Heb je vragen over onze haaraccessoires? Of zou je graag advies op maat ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via 06 2180 4516, 06 1515 3552 of contact@hetsierthaar.nl en maak een afspraak voor een bezoek op onze locatie.