Haarspelden bruid

Haarspelden voor de bruid

De luxe haarspelden uit onze collectie zijn de ideale haarsieraden voor iedere bruid. Stap je binnenkort het huwelijksbootje in en zoek je hét perfecte haaraccessoire, waarmee je jouw trouwkapsel de finishing touch geeft? Het Siert Haar, gevestigd in IJsselstein, regio Utrecht, biedt een prachtige collectie aan met diverse soorten handgemaakte haaraccessoires. Van luxe haarspelden van zilver met edelstenen en haarclips, verrijkt met kristallen tot schuifspeldjes met strassteentjes en haarbanden, aangezet met kralen: bijzondere accessoires voor speciale gelegenheden.

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Luxe haarspelden voor de bruid: dé finishing touch van jouw trouwoutfit

Onze luxe haarspelden zijn speciaal ontworpen voor de bruid die haar trouwkapsel een elegante, sprankelende touch wilt geven. Al onze haarsieraden zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig edel materiaal, zoals echt zilver en hebben een hoog draagcomfort. Ongeacht of je het haar los wilt dragen of voor een klassiek opsteekkapsel kiest: de haarspelden zijn licht in gewicht, blijven perfect op hun plaats zitten en zorgen ervoor dat jouw bruidskapsel de aandacht krijgt die het verdient! Welke stijl heeft jouw voorkeur? Ga je voor een romantische, minimalistische, glamoureuze of moderne look? In onze collectie aan bruidshaarsieraden vind je ongetwijfeld een accessoire dat qua design, kleur en stijl perfect aansluit op de rest van jouw trouwoutfit. Kies bijvoorbeeld voor een witte patentspeld die is verrijkt met glinsterende Swarovski-kristallen, een goudkleurige haarclip met strasteentjes en een parel óf creëer een romantisch kapsel met een sprankelende bruidshaarband?

Bestel de mooiste haarsieraden eenvoudig online

Met de luxe haarspelden en andere haaraccessoires die je bestelt bij Het Siert Haar, kun je als bruid niet de mist ingaan. Onze haarsieraden zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een hoog draagcomfort en geven jouw kapsel de look waar je naar op zoek bent. Heb je vragen over onze collectie? Of zou je graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 1515 3552 of 06 2180 4516 of een e-mail te sturen naar contact@hetsierthaar.nl. Of kom langs op onze locatie in IJsselstein.