Haaraccessoires met kristal

Haaraccessoires met kristal

Wanneer je haaraccessoires die verrijkt zijn met kristal wilt bestellen, kun je terecht in de webshop van Het Siert Haar, gevestigd in IJsselstein, regio Utrecht. Wij bieden een bijzondere collectie aan met unieke haarsieraden die zorgvuldig met de hand zijn vervaardigd uit enkel het beste edel materiaal. Daarbij is ieder strassteentje of kristal met de hand ingezet. Het resultaat? Een prachtig uniek haaraccessoire van hoogwaardige kwaliteit!

Van écht edel materiaal

Een sieraad voor je haar

Klantenservice goed bereikbaar

Zelfs ’s avonds of in het weekend!

Hoge Kwaliteit

De stenen worden met de hand ingelegd.

Volg ons op Instagram en krijg een exclusieve inkijk in de wereld van Het Siert Haar. Wij delen met je de nieuwste spelden, styling tips, een kijkje achter de schermen bij onze fotoshoots en nog veel meer. We zijn benieuwd naar je mening. Laat dus zeker je bevindingen achter op ons account. Let’s socialize – follow us!

Handgemaakte, unieke haaraccessoires, verrijkt met kristal

Haaraccessoires met kristal zijn prachtige sieraden voor het haar, waarmee je ieder kapsel een elegante, glamoureuze touch geeft. In onze collectie vind je onder meer haarspelden met steentjes, vervaardigd uit nikkelvrij metaal en luxe haarelastieken van zijde, verrijkt met echte Swarovski kristallen. De haarsieraden geven jouw feestelijke look de finishing touch! Ga je binnenkort trouwen? Dan zijn onze haaraccessoires met kristal essentieel. Neem onze luxe haarspelden voor de bruid, bijvoorbeeld: elegante spelden, waarmee je jouw trouwkapsel écht afmaakt.

Vind het perfecte haaraccessoire

Of je nu een romantische look wilt creëren of gaat voor een moderne stijl: het bestellen van de mooiste haaraccessoires, doe je ongetwijfeld in de webshop van Het Siert Haar. Heb je vragen over onze sieraden voor het haar? Of wil je onze fysieke locatie in IJsselstein bezoeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 2180 4516 of 06 1515 3552. Ook kun je een e-mail sturen naar contact@hetsierthaar.nl.