OVER ONS

Prachtige, hoogwaardige haarspelden, die passen bij jouw stijl, vind je bij Het Siert Haar.

— Een haarspeld is een sieraad.

Achter Het Siert Haar staan twee dames die je nauwelijks of nooit zonder speld in hun haar zult aantreffen. De spelden die wij dragen zien wij als stijlvolle en hoogwaardige sieraden. Zij moeten passen bij onze kledingstijl, bij onze outfit en uiteraard bij onze oorbellen en andere sieraden die wij dragen. En dat is elke dag anders. Bovendien hebben spelden natuurlijk een functie. Zij houden het kapsel – het liefst de hele dag – in stand, zorgen voor volume en laten ons sprankelen. Wij zijn ervan overtuigd dat ook andere vrouwen in Nederland onze mening delen: een speld is een sieraad.

Derhalve importeren wij diverse haaraccessoires uit edel materiaal uit het buitenland. Wij hebben verschillende stijlen – modern, klassiek, romantisch, glamoureus, elegant – en uiteraard een bruidscollectie. Bekijk onze collectie in deze webshop of bij onze verkooppunten in Nederland. Of bel ons voor een afspraak bij ons op locatie om de spelden te zien en te voelen (M: 06 1515 3552 of 06 2180 4516).

—  Tipje van de sluier.

Wij willen niet alleen spelden van edel materiaal aanbieden. Derhalve werken wij nu aan een collectie van edel metaal. Binnenkort lees je hier meer over deze ontwikkeling.

— Onze verkooppunten.

E-line Hairfashion in De Bilt heeft onze haarspelden en de bruidscollectie opgenomen in het assortiment. E-line Hairfashion, Ambachtstraat 13A, 3732 CN De Bilt.

Onze spelden, inclusief de bruidscollectie, zijn verkrijgbaar bij Figaro Hairstyling in de trouwstad Montfoort. Bezoek Figaro, Hoogstraat 26, 3417 HC Montfoort.

Ook bij Just Your Style te Woerden kan je je overtuigen van de kwaliteit van onze haarspelden.